ملو بوک
0

معرفی و بررسی کتاب شازده کوچولو

شازده کوچولو
بازدید 846

در سال 1943 شاهکار سنت اگزوپری به نام شازده کوچولو به چاپ رسید. حوادث این کتاب دارای نکته‌های عمیق و دقیق روانی همراه بوده است.

شازده کوچولو یکی از مهمترین آثار این نویسنده به شمار می‌رود. این کتاب در قرن اخیر سومین کتاب پر خواننده جهان است. این کتاب برگرفته شده از داستانی واقعی است؛ در دل شن‌های صحرای موریتانی برای اگزوپری روی داده است.

ایده داستان شازده کوچولو

شازده کوچولو

در سال 1935 هواپیمای سنت اگزوپری، برای شکستن رکورد پرواز بین پاریس و سایگون تلاش می‌کرد.در صحرای بزرگ آفریقا دچار نقص فنی شد و به ناچار در همان‌جا فرود آمد. همین حادثه سبب الهام شازده کوچولو شد. شخصیت قهرمان داستان خلبانی بی نام است؛ او پس از فرود با پسربچه‌ای آشنا می‌شود.

پسر بچه برای خلبان از گل سرخ محبوبش می‌گوید: دل در گرو عشق او دارد، از دیگر اخترک‌ها تعریف می‌کند و از روباهی که روی زمین ملاقات کرده است.

شخصیت‌های داستان

شازده وچولو

اصلی‌ترین و مهمترین خصیت داستان، گل سرخ است. گلی که تمام داستان بر اثر اختلاف او با شازده شکل می‌گیرد. گل درواقع نماد خوبی و سرخ بودن آن نماد عشق است. به گفته شازده کوچولو یک گل دارد که طبق خودش بسیار ضعیف اما مغرور است. ایده شخصیت گل سرخ کاملا معشوق نویسنده را تمام غرور و ناز تصویر می‌کند.

شازده نماینده کودک درون نویسنده بود. این کودک بسیار صادق، کنجکاو و عاشق است. در قسمتی از داستان او با موجود بسیار عاقلی به نام روباه ملاقات می‌کند.

روباه نماد دوستی است؛ روباه به شازده اهمیت محبت و علاقه را یاد آور می‌شود.

پیام داستان

انسان در نهایت ضطرب است و این اضطراب ناشی از نگرانی او بابت مرگ عشق است. خلبان همچنان امیدوار است که انسان‌ها بتوانند روزی کودک درون خود را بیابند.

معروف‌ترین ترجمه این کتاب شاملو و نجفی هستند؛ هر کدام از آن‌ها طرفداران خود را دارند.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *